De beste garantie

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom leveren we onder KOMO keur en CE. Kennen we de eisen van het bouwbesluit. Zijn we aangesloten bij de Stichting Garantie Timmerwerk (SGT). Meer zekerheid voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid kunnen we niet bieden.

Kwaliteit en garantie gaan hand in hand. Met het SGT-certificaat bieden we maar liefst 10 jaar garantie op kozijnen, ramen en gevelvullende elementen (zie ook SGT Garantie). Daarnaast verstrekken we 6 jaar garantie op houten buiten deuren. Het KOMO attest met productcertificaat bevestigt dat we voldoen aan alle eisen voor verwerking en montage op de bouwplaats.

Onze garantie gaat overigens verder dan het tonen van certificaten. We nemen ook zelf de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Indien nodig meten we in en controleren en begeleiden we op de bouwplaats. Zijn er problemen dan verhelpen we die voor de oplevering. Zijn er in een later stadium problemen? Dan verhelpen we die. Zo bent u zeker van een goed eindproduct en tevreden klanten. Nu én in de toekomst.