Flexibel en betrokken

Zodanig geautomatiseerd dat we efficiënt, uniform, concurrerend en volgens planning seriematig kunnen produceren. Dat en onze persoonlijke betrokkenheid bij elk project maakt Timmerfabriek Jongbloed tot een interessante partner voor zowel woningcorporaties, aannemers als architecten.

Eén of meerdere complete woningen in houtskeletbouw. Een serie kozijnen, ramen of deuren met dezelfde maatvoering en profilering. Of een project waarvoor het nodige, specifieke inmeet-, constructie- en rekenwerk moet worden gedaan. Dat en meer kan bij Timmerfabriek Jongbloed. Het enige dat vast staat is dat we voldoen aan uw wensen en eisen.

Om kwaliteit te kunnen leveren, besteden we veel aandacht aan inkoop, engineering en productie. Maar ook aan persoonlijk contact en service. Dat begint bij het inventariseren van uw wensen en geven van advies en eindigt op de bouwplaats. Zo controleren we op het werk en verhelpen we eventuele onvolkomenheden voor oplevering.

Flexibel zijn we ook in de mate van afwerking. Alleen in de grondverf zetten of ook aflakken. Met of zonder beglazing en afdichtingen. Wel of geen hang- en sluitwerk. Met of zonder FSC keurmerk. De klant bepaalt, wij zorgen er voor dat het werk tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Altijd volgens het bouwbesluit, de CE norm en onder SGT garantie en KOMO keurmerk.